Пельмені з грибами

    , ,

15 Квітня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 2 склянки

Вода - 0,4 склянки окропу

Олія - 4 ст. ложки

ДЛЯ ВІДВАРУ:

Вода - 0,5 л

Лавровий лист - 3 шт.

Перець чорний - 4‑5 горошин

Часник - 2‑3 зубчики

Петрушка - 1 ст. ложка зелені

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби білі сухі - 20 г

Гречана каша крута або рис відварний - 1 склянка

Олія - 4 cт. ложки

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Перець

Directions

НАЧИНКА:

1Гриби вимити, опустити в киплячу воду, потім викласти в друшляк, дати стекти відвару в окремий посуд, дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку,

2Викласти подрібнені гриби в гарячу олію, смажити разом із нарізаною цибулею.

3З'єднати гриби з гречаною кашею або відвареним рисом, посолити, поперчити, потім ретельно перемішати та залишити остуджуватися.

ТІСТО:

1Соняшникову олію змішати з окропом, всипати в цю масу борошно і швидко замісити тісто, ретельно перемішавши до однорідного стану.

2Потім розкачати в дуже тонкий пласт (борошно підсипати не треба, бо тісто не прилипає).

ПЕЛЬМЕНИ:

1Розкачане тісто нарізати квадратами (оптимальний розмір 5х5 см), покласти на кожен шматочок начинку та зліпити пельмені.

2Деко або форму для випічки змастити олією, викласти на дно рівним шаром пельмені, запікати в духовці на помірному вогні 12‑15 хвилин.

3Потім пельмені зняти з форми, викласти в керамічний горщик, залити гарячим грибним відваром, посолити, додати лавровий лист, горошини перцю, часник і поставити на 15 хвилин в духовку томитися.

00:00