Печиво з сиру (творога)

    

1 Квітня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Сир (творог) - 200 г

Маргарин - 250 г

Цукор - 1 склянка

Яйця - 3 шт.

Борошно пшеничне - 2 склянки

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Сода - 0,25 ч. ложки

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Сіль

Directions

1Сир (творог), маргарин та яйця розтерти з цукром. Додати борошно, соду, ванілін і сіль.

2З тіста сформувати кульки, викласти на деко та випікати в духовці 30 хвилин при 150-160°С.

3Подавати, оформивши лимонною цедрою.

00:00