Пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками

Пиріг з яблуками (з пісочного тіста з лимоном)

    

26 Вересня, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

ДЛЯ ПІСОЧНОГО ТІСТА:

Борошно - 275 г

Яйця - 1 шт.

Маргарин - 150 г

Цукор - 100 г

Лимон - 0.5 шт. (сік)

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Яблука солодкі - 10 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Сироп - 4‑5 ст. ложок

Лимон - 1 шт. (сік + цедра)

Directions

1Приготувати пісочне тісто з борошна, яйця, маргарину, цукру та лимонного соку. Покласти в холодильник.

2Яблука, счистивши шкірку, порізати скибочками та скропити лимонним соком.

3Тісто розкачати, покласти на деко, посипати цедрою одного лимона з цукром, викласти рядами яблука.

4Випікати при 220° хвилин 20.

5Будь-який сироп від варення змішати з лимонним соком і підігріти, змастити гарячий пиріг.

6У ополоник налити коньяк, підігріти, підпалити й облити пиріг.

00:00