Пхалі з баклажанів

    

11 Лютого, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Баклажани - 4 шт.

Волоські горіхи - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Кінза - 1 пучок

Оцет винний - 20 мл

Олія - 50 мл

Перець

Сіль

Directions

1Баклажани нарізати уздовж тонкими пластами, посолити та залишити на 30 хвилин.

2Злити сік, обсмажити на олії, викласти на серветку.

3Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити на олії.

4Горіхи, часник і зелень кінзи подрібнити, з'єднати з цибулею, додати оцет, сіль, перець і трохи води. Змішати все в блендері до однорідної маси.

5Смужки баклажанів намазати цим соусом і згорнути в рулетики.

00:00