Салат-коктейль з креветками, авокадо, перепелиними яйцями та ікрою

    ,

15 Січня, 2017

365 рецептов новогоднего стола

Ingredients

Креветки очищені - 100 г

Авокадо - 0,25 шт.

Яйця перепелині - 2 шт.

Ікра червона - 1 ст. ложка

Маслини

Міні-банан

Зелень

Майонез

Сіль

Directions

1Креветки опустити в киплячу воду і варити з сіллю 2 хвилини після закипання, витягти.

2Яйця відварити, очистити, розрізати на половинки.

3Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати м'якоть скибочками.

4Скибочки авокадо розташувати по стінках прозорого салатника. У центр викласти креветки, полити майонезом. Зверху помістити зрізами вгору половинки яєць, на кожну покласти трохи ікри.

5Прикрасити напівочищеним міні-бананом (або кружальцяами звичайного банана), маслинами і зеленню.

00:00