Салат рисовий з м’ясом криля

    ,

21 Жовтня, 2016

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

М'ясо криля консервоване - 150 г

Рис варений - 150 г

Горошок зелений консервований - 100 г

Морква варена - 1 шт.

Яйце варене - 2 шт.

Майонез - 4 ст. ложки

Маслини - 1 ст. ложка

Цибуля зелена

Сіль

Directions

1М'ясо криля змішати з рисом, зеленим горошком, очищеної і нарізаної кубиками морквою і рубаними яйцями.

2Заправити салат частиною майонезу, посолити, перемішати і викласти в салатник. Полити майонезом, оформити маслинами і нарізаною цибулею.

00:00