Салат із білокачанної капусти з тертим хроном салати здорове харчування 28 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Капуста білокачанна - 1 невеликий качан Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт. середнього розміру Хрін тертий - 1 ст. ложка Майонез - 2 ст. ложки Олія оливкова - 2 ст. ложки Зелень петрушки Сіль Directions 1Капусту нашаткувати, посолити та перетерти руками до появи соку. 2Буряк і моркву вимити, відварити, почистити та натерти на крупній тертці або дрібно нарізати. 3Все змішати, додати тертий хрін, посолити та заправити олією і майонезом. Перед подачею до столу посипати дрібно нарубаною зеленню петрушки. 00:00