червона сочевиця та помідори черрі зі шпинатом
червона сочевиця та помідори черрі зі шпинатом

Сочевиця червона та помідори черрі зі шпинатом

  ,   ,

8 Вересня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins

Ingredients

Барбарис сушений - 1 ч. ложка

Сочевиця червона - 1/3 склянки

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Перець червоний у пластівцях - 1 щіпка

Помідорів черрі, розрізані навпіл - 1/3 склянки

Сумах - 1 щіпка

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Шпинат - 70 г листя / 1/3 склянки готового

Авокадо - 0,5 шт.

Петрушка з плоским листям нарізана - 1 щіпка (необов'язково)

Directions

1Покласти барбарис у склянку, покрити водою та залишити для замочування на 10 хвилин, потім злити.

2Налити в каструлю 2/3 склянки води, трохи солі та перцю та покласти вимиту червону сочевицю. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і кип'ятити на малому вогні 10 хвилин або доки сочевиця не стане м'якою, додаючи за потреби гарячу воду. Прибрати з вогню, перемішати з червоним перцем та відкласти.

3Тим часом нагріти сковороду на середньому вогні. Розрізані навпіл помідори перемішати у мисці з сумахом і оливковою олією, приправити сіллю та перцем. Покласти помідори у сковорідку та підсмажувати, перевертаючи в середині готування, 3‑4 хвилини, або доки вони трошки не підсмажаться з обох боків.

4Шпинат швидко проварити в каструлі до зів'янення, потім злити через сито, відтискуючи надлишкову рідину ложкою.

5Перекласти сочевицю у чашу, потім додати томатну суміш і шпинат. Нарізати авокадо та покласти зверху, посипати барбарисом, петрушкою (за бажання) та чорним перцем.

Сніданок вихідного дня

00:00

Nutrition Facts

Calories479 калорій
Sodium124 мг
Protein22 г
Cholesterol0 г
Sugar8 г
Total Fat20 г
Saturated Fat4 г
Total Carbohydrates48 г
Dietary Fiber12 г