Суп-локшина з омлетом

    

15 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 2 hrs 5 mins

Ingredients

Курячий суповий набір - 1 кг

Локшина яєчна - 125 г

Масло вершкове - 30 г

Яйця - 3 шт.

Картопля - 2 шт.

Цибуля - 1 шт. маленька

Морква - 1 шт.

Перець чорний - 2 горошини

Перець духмяний - 2 горошини

Петрушка - 1 пучок

Вода - 2 л

Лавровий лист

Сіль

Directions

1Суповий набір вимити, цибулю та моркву очистити та цілими покласти разом з суповим набором в каструлю мультиварки. Додати чорний і духмяний перець, лавровий лист. Залити 2 л гарячої води та включити режим «Суп» на 2 години.

2Бульйон буде готовий через 1,5 години. Дістати з бульйону курку, цибулю, моркву, перець і лавровий лист. Все, крім курки, можна викинути.

3Покласти в бульйон картоплю, нарізану кубиками.

4Поки картопля вариться, приготувати ОМЛЕТ: розтопити на сковороді вершкове масло, вбити яйця, додати сіль і обсмажити на сковороді з двох сторін омлет у вигляді тонкого млинця.

5М'ясо відділити від кісточок, разом з омлетом нарізати на невеликі шматочки та покласти в бульйон. Після завершення режиму додати в суп дрібно нарізану зелень.

6Готовому супу дати настоятися ще кілька хвилин.

00:00