169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тунець - 600 г
Мигдаль очищений - 80 г
Цибуля - 1 шт.
Каперси - 1 ст. ложка
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Петрушка - 1 ст. ложка нарізаної зелені
Сіль
Перець
Directions
1Тунець вимити, нарізати на порції, підсмажити з двох боків у розігрітій олії.
2СОУС:
3Мигдаль дрібно потовкти, зібрати у тканинну серветку, опустити горіхи в мішечку в 0,5 л гарячої води, воду віджати.
4Цибулю очистити, нарізати з каперсами, смажити в оливковій олії, додати туди тунець і смажити на середньому вогні до підрум'янювання риби. Посолити, поперчити, додати нарізану петрушку, полити рідиною з-під горіхів. Соус має загуснути в процесі приготування.