харчо
харчо

Харчо з курки з горіхами

    

14 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Курка - 1 тушка

Цибуля - 4 шт.

Борошно пшеничне або кукурудзяне - 1,5 ст. ложки

Слива ткемалі - 0,5 склянки або

Помідори - 500 г

Волоські горіхи очищені - 1 склянка

Часник - 5 зубчиків

Хмелі-сунелі - 1 ч. ложка

Коріандр товчений - 1 ч. ложка

Кінза - 2 ст. ложки зелені

Перець чорний

Лавровий лист

Сіль

Вода - 2,5 л

Directions

1Попередньо підготовлену та промиту курячу тушку нарізати невеликими шматочками, залити холодною водою і варити до напівготовності м'яса.

2В окремій каструлі потушкувати дрібно нарізану цибулю з жиром, знятим з бульйону. Додати шматки курки, вийняті з бульйону, і тушкувати, помішуючи, ще 15 хвилин.

3Потім всипати борошно, через 5 хвилин влити бульйон. Варити 10‑15 хвилин.

4Далі покласти зварені та протерті через сито ткемалі або помідори, дати закипіти і заправити розведеними в бульйоні товченими волоськими горіхами, часником, хмелі-сунелі, зеленню кінзи, лавровим листом, сіллю.

00:00