Петрушка - 1 пучок + 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені
Олія або масло вершкове для смаження
Мигдаль очищений, дрібно нарізаний і смажений - 1 склянка
М'ята - 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені
Кріп - 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені
Базилік - 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Бульйон курячий - 3‑4 ст. ложки
Соус, що залишився від смаження - 1 склянка
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1М'ясо нарізати кубиками й обсмажити.
2Батон розрізати уздовж і видалити м'якуш.
3М'якуш розкришити, змішати з мигдалем, зеленню (побільше зелені петрушки) та смаженим м'ясом. Додати сік лимона, 1 ст. ложку курячого бульйону і соус від смаження. Приправити сіллю і перцем, перемішати.
4Наповнити цією масою половинку батона. Закрити верхньою частиною; полити соусом від смаження і бульйоном, посипати подрібненою зеленню петрушки.
5При подачі на стіл нарізати батон великими скибками. Можна подати до цієї страви зелені салати.