Хліб картопляний хліб здорове харчування, хлібопічка 28 Травня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients ВАРІАНТ 1: Картопляний відвар - 200 мл Олія - 2 ст. ложки Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 375 г Картопля - 1,5 склянки пюре Молоко сухе - 1 ст. ложка Сіль - 1 ч. ложка Цукор - 1,5 ст. ложки Дріжджі сухі - 1 ч. ложка ВАРІАНТ 2: Борошно пшеничне вищого ґатунку - 470 г Картопля - 90 г пюре Олія - 20 г Цукор - 1,5 великі мірні ложки Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки Вода - 310 мл Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки Directions 1Відварити картоплю, вийняти її, розім'яти в пюре, остудити. Також остудити картопляний відвар до кімнатної температури, відміряти 200 мл (для варіанту 1). 2Викласти всі компоненти: спочатку сухі, потім олію, воду - або за інструкцією до хлібопічки. 3Встановити програму «Основний» (для хлібопічки Panasonic SD‑257 час приготування 4 години), натиснути «Старт». 4Після замісу тісто змастити молоком.Для хлібопічки Panasonic SD-257 (варіант 2) та інших (варіант 1) 00:00