Хліб картопляний

    ,

28 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Картопляний відвар - 200 мл

Олія - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 375 г

Картопля - 1,5 склянки пюре

Молоко сухе - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1,5 ст. ложки

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

ВАРІАНТ 2:

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 470 г

Картопля - 90 г пюре

Олія - 20 г

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Вода - 310 мл

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Directions

1Відварити картоплю, вийняти її, розім'яти в пюре, остудити. Також остудити картопляний відвар до кімнатної температури, відміряти 200 мл (для варіанту 1).

2Викласти всі компоненти: спочатку сухі, потім олію, воду - або за інструкцією до хлібопічки.

3Встановити програму «Основний» (для хлібопічки Panasonic SD‑257 час приготування 4 години), натиснути «Старт».

4Після замісу тісто змастити молоком.

Для хлібопічки Panasonic SD-257 (варіант 2) та інших (варіант 1)

00:00