хліб пшеничний з цибулею
хліб пшеничний з цибулею

Хліб цибульний (на молоці та яйцях)

    ,

14 Травня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 15 mins
  • Yields: 750 г

Ingredients

Цибуля - 1 шт.

Молоко - 325 мл

Сіль - 2 маленькі мірні ложки

Цукор - 2 маленькі мірні ложки

Яйця - 1 шт.

Борошно - 350 г

Дріжджі сухі - 1 пакетик (11 г)

Directions

1Цибулю очистити, нарізати, обсмажити.

2За інструкцією в ємність спочатку закласти все рідкі інгредієнти, а потім насипати борошно з дріжджами, підсмажену цибулю.

3Виставити програму, «Традиційний хліб», час приготування 3 години 15 хвилин, включити хлібопічку.

Для хлібопічки Kenwood BM 250

00:00