Хліб «Щоденний» (з вершковим маслом) хліб здорове харчування, хлібопічка 5 Червня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 300 г Вода - 170 мл Дріжджі пресовані - 6 г Масло вершкове - 30 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Цукор - 2,5 великі мірні ложки Олія оливкова для змащування Кунжут Directions 1Воду налити на дно відерця, туди ж покласти пресовані дріжджі та 3 ст. ложки борошна, дати настоятися 10 хвилин. 2Потім додати борошно, сіль і воду, поставити програму «Заміс» (15 хвилин). 3Після замішування додати вершкове масло, поставити знову на заміс (15 хвилин), дати тесту піднятися (1 година). 4Обім'яти тісто (1 хвилина), дати тесту піднятися знову - ще 1 година. 5Перед випічкою змастити верх тіста оливковою олією і посипати насінням кунжуту. Потім виставити програму «Випічка» (1 година 15 хвилин)Для хлібопічки Brand 3801 00:00