хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Щоденний» (з вершковим маслом)

    ,

5 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 300 г

Вода - 170 мл

Дріжджі пресовані - 6 г

Масло вершкове - 30 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 2,5 великі мірні ложки

Олія оливкова для змащування

Кунжут

Directions

1Воду налити на дно відерця, туди ж покласти пресовані дріжджі та 3 ст. ложки борошна, дати настоятися 10 хвилин.

2Потім додати борошно, сіль і воду, поставити програму «Заміс» (15 хвилин).

3Після замішування додати вершкове масло, поставити знову на заміс (15 хвилин), дати тесту піднятися (1 година).

4Обім'яти тісто (1 хвилина), дати тесту піднятися знову - ще 1 година.

5Перед випічкою змастити верх тіста оливковою олією і посипати насінням кунжуту. Потім виставити програму «Випічка» (1 година 15 хвилин)

Для хлібопічки Brand 3801

00:00