запечена яловичина з медово-персиковим соусом
запечена яловичина з медово-персиковим соусом

Яловича вирізка з медово-персиковим соусом

      

22 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Яловичина - 1 кг вирізки

Ананасовий сік непідсолоджений - 1 склянка

Лимон - 1/3 склянки соку

Крохмаль - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Мед - 2 ст. ложки

Бульйон (яловичина) - 1 кубик

Персики - 1,5 склянки свіжих або заморожених скибочок

Directions

1Нагріти духовку до 210°C.

2Вирізку скласти й обв'язати так, щоб вийшов один компактний шматок м'яса; покласти в качатницю. Запікати 30‑40 хвилин.

3Вийняти з качатниці, зняти обв'язку, дати постояти 15 хвилин.

4СОУС: В іншому посуді змішати ананасовий і лимонний соки та крохмаль. Додати масло, мед і бульйонний кубик. Варити, помішуючи, доки суміш не загусне і не запузириться. Поварити ще 2 хвилини. Додати персики та добре прогріти.

5М'ясо нарізати впоперек волокна тонкими скибочками. При подачі полити соусом.

00:00