Яловичина зі спеціями і лимоном страви з м'яса аерогриль 23 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Cook: 2 hrs 30 mins Ingredients Яловичина - 500 г Шпик - 100 г Борошно - 50 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Лимон - 1 шт. (сік + цедра) Олія рослинна - 50 мл Перець Гвоздика Сіль Directions 1Яловичину нашпигувати шпиком, обваляти в перці та гвоздиці, змастити олією і запанірувати в борошні. 2М'ясо смажити на верхній решітці аерогрилю 20 хвилин при максимальній швидкості і температурі. 3М'ясо перекласти в форму, посипати подрібненою цибулею і цедрою, залити лимонним соком і посолити. 4Тушкувати 1,5-2 години при температурі 250°С на середній швидкості. 00:00