1ТІСТО 1: У воді розчинити сіль, лимонну кислоту, додати яйце, 0,9 норми борошна та, замісивши тісто, поставити його на 30 хвилин у холодне місце.
2ТІСТО 2: Масло розім'яти, змішати з борошном (стежити, щоб не було грудочок). Сформувати з цієї маси прямокутний пласт.
3Перше тісто розкачати прямокутником, на середину покласти друге - масляне, - загорнути конвертом і розкачати до товщини 1 см. Потім знову згорнути його вчетверо і знову розкачати. Зробити це 4‑6 разів, витримуючи тісто перед кожним розкачування 15‑20 хвилин на холоді.
4Готове тісто розкачати до товщини 0.5 см і розрізати на квадрати такого розміру, щоб можна було загорнути ціле яблуко.
5Яблука, очищені від шкірки та серцевини, покласти на середину квадратів, в серцевину всипати цукор і защипати краї тіста над яблуками так, щоб вони перебували вони немов у «вузликах» з тіста. Змастити яйцем.
6Покласти яблука на деко на деякій відстані одне від одного і випікати при 220‑250°C.