Бейгл з лососем і вершковим сиром
бутерброди, випічка, закуски, страви з риби дитяче, духовка
3 Грудня, 2019
Зоряна Ивченко. Вкусные блюда для детского праздника
Ingredients
Борошно - 800 г
Дріжджі сухі - 16 г
Олія - 2 ст. ложки
Цукор - 2 ст. ложки
Сіль - 1 ст. ложка
Мак - 1 ст. ложка
Яйця - 1 ст. ложка
Сьомга копчена - 500 г
Сир вершковий (Філадельфія) - 200 г
Каперси - 50 г
Сода - 1 ч. ложка
Кріп - свіжа зелень або
Рукола
Directions
1Борошно просіяти і змішати з цукром, сухими дріжджами та сіллю. Влити в борошняну суміш олію та стільки теплої води, щоб вийшло еластичне тісто. Накрити його рушником і прибрати в тепле місце на 1 годину.
2Розрізати тісто на 10 частин, з кожної частини скачати ковбаску завдовжки 10 см і згорнути її в бублик. Покласти бейгли на застелене пергаментом деко, знову накрити рушником і прибрати в тепле місце ще на 1 годину.
3У широкому посуді закип'ятити 2 л води, всипати соду. По одному опускати в киплячу воду бейгли і варити по 2 хвилини. Дістати шумівкою на рушник, щоб стекла зайва рідина.
4Перекласти бейгли знову на деко з пергаментом, змастити яйцем і посипати маком. Випікати 20 хвилин при 190°C.
5Остудити бейгли, розрізати уздовж навпіл, намазати вершковим сиром, покласти скибочки копченої риби, каперси і гілочки зелені. Накрити верхівкою.