Хліб білий - 3 тонких квадратних скибочки без скоринок
Сало свиняче - 30 г
Креветки очищені - 200 г
Сіль - 0,25 ч. ложки
Борошно кукурудзяне - 1 ст. ложка
Яйця - 1 білок
Перець білий
Кунжут - 130 г зерен
Олія - 2,5 склянки
Directions
1Сало та креветки провернути у м'ясорубці та змішати з сіллю, кукурудзяним борошном і трохи збитим яєчним білком. Приправити білим перцем.
2Намазати цією масою скибочки хліба та посипати зверху товстим шаром зерен кунжуту. Втиснути кунжут і розрізати кожну скибочку на 4 трикутника.
3Нагріти олію в сковороді «вок» до появи димку, трохи зменшити вогонь і обережно опустити трикутники змащеною стороною вниз. Смажити 2‑3 хвилини до золотистого кольору. Обсушити на абсорбуючомк кухонному папері.