Тостики креветочні
Тостики креветочні

Тостики креветочні

  ,   

3 Грудня, 2019

Вкусные блюда на скорую руку. За 10, 20, 30 минут

  • Cook: 15 mins

Ingredients

Хліб білий - 3 тонких квадратних скибочки без скоринок

Сало свиняче - 30 г

Креветки очищені - 200 г

Сіль - 0,25 ч. ложки

Борошно кукурудзяне - 1 ст. ложка

Яйця - 1 білок

Перець білий

Кунжут - 130 г зерен

Олія - 2,5 склянки

Directions

1Сало та креветки провернути у м'ясорубці та змішати з сіллю, кукурудзяним борошном і трохи збитим яєчним білком. Приправити білим перцем.

2Намазати цією масою скибочки хліба та посипати зверху товстим шаром зерен кунжуту. Втиснути кунжут і розрізати кожну скибочку на 4 трикутника.

3Нагріти олію в сковороді «вок» до появи димку, трохи зменшити вогонь і обережно опустити трикутники змащеною стороною вниз. Смажити 2‑3 хвилини до золотистого кольору. Обсушити на абсорбуючомк кухонному папері.

4Подавати гарячими.

00:00