Бейгл з лососем і вершковим сиром
Бейгл з лососем і вершковим сиром

Бейгл з лососем і вершковим сиром

  , , ,   ,

3 Грудня, 2019

Зоряна Ивченко. Вкусные блюда для детского праздника

Ingredients

Борошно - 800 г

Дріжджі сухі - 16 г

Олія - 2 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ст. ложка

Мак - 1 ст. ложка

Яйця - 1 ст. ложка

Сьомга копчена - 500 г

Сир вершковий (Філадельфія) - 200 г

Каперси - 50 г

Сода - 1 ч. ложка

Кріп - свіжа зелень або

Рукола

Directions

1Борошно просіяти і змішати з цукром, сухими дріжджами та сіллю. Влити в борошняну суміш олію та стільки теплої води, щоб вийшло еластичне тісто. Накрити його рушником і прибрати в тепле місце на 1 годину.

2Розрізати тісто на 10 частин, з кожної частини скачати ковбаску завдовжки 10 см і згорнути її в бублик. Покласти бейгли на застелене пергаментом деко, знову накрити рушником і прибрати в тепле місце ще на 1 годину.

3У широкому посуді закип'ятити 2 л води, всипати соду. По одному опускати в киплячу воду бейгли і варити по 2 хвилини. Дістати шумівкою на рушник, щоб стекла зайва рідина.

4Перекласти бейгли знову на деко з пергаментом, змастити яйцем і посипати маком. Випікати 20 хвилин при 190°C.

5Остудити бейгли, розрізати уздовж навпіл, намазати вершковим сиром, покласти скибочки копченої риби, каперси і гілочки зелені. Накрити верхівкою.

00:00