Сінна труха (суміші полину, чебрецю, конюшини та інших духмяних трав) - 5‑6 ст. ложок
Перець чорний - 10 горошин
Перець червоний - 10 горошин
Лавровий лист - 2‑3 шт.
Петрушка - 1 корінь
Селера - 1 корінь
Пиво міцне або пивне сусло - 500 мл
Сіль
Directions
1Окіст вимити, обсушити, зав'язати в полотняну серветку, покласти в глибоку каструлю з холодною водою та сінною трухою. 2‑3 рази довести до кипіння.
2Потім свинину вийняти, зняти серветку, перекласти в інший посуд, додати перець, лавровий лист, цілі очищені коріння, трохи посолити, влити пиво або сусло і тушкувати.
3Готову буженину полити соусом, в якому вона готувалася.