Салат квасолевий салати здорове харчування 7 Лютого, 2020 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Квасоля стручкова консервована - 150 г Морква - 2 шт. Кабачки - 1 шт. Яйця - 3 шт. Корнішони - 4 шт. Зелень ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Сир (творог) знежирений м'який (0%) - 150‑200 г Соєвий соус - 3 ч. ложки Гірчиця - 2 ч. ложки Листя салату Directions 1Відварити моркву, кабачок і квасолю, моркву і кабачок нарізати дрібними кубиками. 2Зварити яйця, очистити та нарізати. 3Нарізати корнішони та зелень. 4Змішати овочі в салатниці. 5САЛАТНА ЗАПРАВКА: Змішати інгредієнти для заправки в однорідну масу та заправити салат (солити не потрібно). 00:00