Бефстроганов (тушкований у борошні) страви з м'яса дієтичне харчування 27 Травня, 2020 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина пісна - 300 г Петрушка + кріп - 3 гілочки Борошно - 1/3 склянки Сметана нежирна - 0,25 склянки Олія - 3 ст. ложки Сіль Directions 1З м'яса прибрати плівку, жир і сухожилля, нарізати брусочками. 2Вмочити м'ясні брусочки у підсолене борошно, викласти в розігріту олію, потушкувати до готовності, періодично перевертаючи. 3Потім полити сметаною, посипати нарізаною зеленню, закрити кришку посуду, де готується м'ясо, і тушкувати ще 5 хвилин.Протинабрякова дієта 00:00