Бефстроганов
Бефстроганов

Бефстроганов (тушкований у борошні)

    

27 Травня, 2020

265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина пісна - 300 г

Петрушка + кріп - 3 гілочки

Борошно - 1/3 склянки

Сметана нежирна - 0,25 склянки

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1З м'яса прибрати плівку, жир і сухожилля, нарізати брусочками.

2Вмочити м'ясні брусочки у підсолене борошно, викласти в розігріту олію, потушкувати до готовності, періодично перевертаючи.

3Потім полити сметаною, посипати нарізаною зеленню, закрити кришку посуду, де готується м'ясо, і тушкувати ще 5 хвилин.

Протинабрякова дієта

00:00