Гарбуз мускатний очищений та нарізаний - 0,5 склянки
Кориця мелена - 1 щіпка
Олія оливкова - 2 ч. ложки
Сіль морська
Перець чорний свіжомелений
Перець солодкий червоний - 0,25 шт.
Помідори черрі - 5 шт.
Орегано сушений - 1 щіпка
Кукурудза солодка - 0,5 склянки
Оцет винний білий - 0,25 ч. ложки
М'ята - 1 жменя нарізаного листя
Мангольд червоний або звичайний - 6 стебел
Квасоля чорноока варена - 0,5 склянки
Перець чилі червоний - 0,25 шт.
Зелень, така як листя кінзи (необов'язково)
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Авокадо - 0,5 шт.
Йогурт грецький без добавок 0% - 1 ст. ложка
Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка
Лимон - 0,25 шт. (сік)
Directions
1Розігріти духовку до 200°C. Змішати на деку мускатний гарбуз, корицю, 1 ч. ложку оливкової олії, трохи солі та перцю. Скропити грубо нарізаний солодкий червоний перець оливковою олією та струсонути, перш ніж покласти його на деко, потім запікати овочі 15‑20 хвилин. Відставити.
2Перемішати у мисці, струшуючи, помідори черрі, орегано та трохи оливкової олії.
3Покласти помідори та солодку кукурудзу на деко за 10 хвилин до готовності овочів.
4Дістати деко з духовки, перекласти помідори та кукурудзу у миску, змішати з білим винним оцтом і м'ятою та відставити.
5Поки помідори та солодка кукурудза запікаються, мангольд варити на пару на 4 хвилини або до м'якості.
6Коли мангольд охолоне, грубо нарізати його, перемішати, струшуючи, з підігрітою чорноокою квасолею та відставити.
7ЗАПРАВКА: Розім'яти разом у мисці до гладкості авокадо, грецький йогурт, оливкову олію, лимонний сік та трохи солі та перцю. Відставити.
8Покласти квасолеву суміш у чашу, потім додати смажені овочі. Зверху покласти заправку і розсипати скибочки червоного перцю чилі та трави (якщо використовуються).