Тріска, тушкована з овочами (цибулею, перцем і селерою)
Тріска, тушкована з овочами (цибулею, перцем і селерою)

Тріска, тушкована з овочами (цибулею, перцем і селерою)

    

5 Квітня, 2020

Корейская кухня (1000 и один рецепт)

Ingredients

Тріска - 500 г

Цибуля - 1 шт. велика

Масло вершкове - 120 г

Борошно пшеничне або кукурудзяне - 2 ст. ложки

Селера - 1 корінь

Перець солодкий червоний - 2 стручки

Сіль

Перець чорний мелений

Вода - 3 склянки

Петрушка - 4‑5 гілочок

Directions

1Рибу очистити, випатрати, видалити голову, плавники та хвіст і розрізати на порційні шматки. Натерти кожен шматок сіллю, посипати чорним меленим перцем.

2Солодкий перець, корінь селери та ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати, обдати окропом, викласти в глибоку сковороду і залити 1 склянкою холодної води. Довести масу до кипіння, посолити і тушкувати, доки вода не випарується.

3Потім додати вершкове масло, змішане з підсмаженим до золотистого кольору борошном, і викласти на сковороду шматки риби. Трохи обсмажити їх з обох боків.

4Після цього влити ще 2 склянки води і тушкувати до готовності 30 хвилин.

5Знявши з вогню, перекласти рибу разом з овочами на блюдо і прикрасити гілочками свіжої зелені петрушки.

00:00