Бутерброд-зсобойка з грибами та сиром
Бутерброд-зсобойка з грибами та сиром

Бутерброд-зсобойка з грибами та сиром

    

13 Липня, 2020

Юлия Высоцкая. Ссобойки. Готовим дома, берем с собой

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Булочки - 2 шт. невеликі

Печериці - 6 шт.

Сир напівтвердий - 50 г

Цибуля шалот - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Кріп - кілька гілочок

Петрушка - кілька гілочок

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Олія оливкова extra virgin - 1 ст. ложка

Трави прованські - 1 щіпка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Сіль морська - 1 щіпка

Directions

1Цибулю шалот і часник почистити і дрібно нарізати.

2Розігріти в сковороді оливкову олію та обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору.

3Гриби порізати дольками і додати в сковороду до цибулі з часником, посипати прованськими травами, посолити і поперчити. Обсмажувати хвилин 5‑7, до готовності грибів.

4Булочки розрізати уздовж навпіл, не прорізаючи до кінця, та вийняти м'якуш.

5Сир натерти на крупній тертушці.

6Готові гриби викласти на тарілку й одразу присипати сиром, щоб він трохи розплавився.

7Зелень порубати, посипати гриби з сиром і все перемішати.

8Скропити булочки всередині оливковою олією extra virgin і начинити грибною сумішшю.

Гриби для цього бутерброда сміливо можна брати будь-які, які є під рукою.

00:00