Торт «Черепаха Тортіла»
Торт «Черепаха Тортіла»

Торт «Черепаха Тортіла»

    , ,

23 Серпня, 2019

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 4 hrs 20 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Міні-рулети готові - 4‑6 шт.

Вершки густі або сметана - 500 г

Цукор - 3 ст. ложки

Варення - 0,5 склянки

Горіхи волоські рубані - 0,5 склянки

Желатин - 20 г

Банани - 1 шт.

Лимони - 1 шт.

Directions

1Желатин замочити у 160 г холодної води. Розчинити на водяній бані. Охолодити.

2Вершки збити, поступово додаючи цукор, покласти варення, горіхи, терту цедру лимона та збивати ще 1‑2 хвилини, вливаючи тонкою цівкою желатин.

3Напівсферичну форму викласти скибочками міні-рулетів, заповнити вершковою масою, накрити скибочками рулетів і витримати в холодильнику не менше 3 годин.

4Перед подачею викласти «черепаху» на блюдо. З банана зробити «голову», «лапки» та «хвіст», скропти їх лимонним соком і закріпити на блюді.

ЧАС: 1 година 20 хвилин приготування + не менше 3 годин охолодження

00:00