Виноградне листя консервоване
Виноградне листя консервоване

Виноградне листя консервоване

  

28 Квітня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Виноградне листя

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:

Вода - 1 л

Сіль - 300 г

Directions

1Велике ціле листя, що не має з нижньої сторони войлочного опушення, молоде, неогрубіле, не оброблене отрутохімікатами, ретельно вимити, скласти стопками та помістити в підготовлений посуд.

2Щільно укладене листя залити киплячим розсолом, посуд зав'язати зверху лляною серветкою та поставити в холодне місце на зберігання.

Виноградне листя використовують замість капустяного для приготування голубців. Вони надають готовому продукту приємний кислуватий смак. Крім того, виноградне листя багате на вітаміни, перш за все аскорбінову і фолієву кислоту.

00:00