171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яйця - 5 шт.
Батат - 1 шт. великий
Бринза - 100 г
Цибуля порей - 1 шт. (біла частина)
Вершки - 50 мл
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Масло вершкове - 1 ч. ложка
Коріандр - 1 ч. ложка насіння
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Сіль морська - 1 щіпка
Directions
1Духовку попередньо розігріти до 180°C.
2Картоплю очистити та нарізати маленькими кубиками, цибулю порей - кільцями.
3Розігріти в сковороді 1 ч. ложку оливкової олії та вершкового масла, покласти цибулю, картоплю і обсмажити до золотистої скоринки.
4Насіння коріандру розчавити плоскою стороною ножа. Бринзу нарізати на невеликі шматочки.
5Яйця з'єднати з вершками, посолити, поперчити та збити міксером. Додати коріандр, шматочки бринзи, перемішати.
6Невеликі формочки змастити оливковою олією, покласти в них солодку картоплю з пореєм, залити яєчною масою і поставити в розігріту духовку на 10‑15 хвилин.