Запіканка з бататом, цибулею порей і бринзою
Запіканка з бататом, цибулею порей і бринзою

Запіканка з бататом, цибулею порей і бринзою

  ,   ,

17 Грудня, 2019

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 5 шт.

Батат - 1 шт. великий

Бринза - 100 г

Цибуля порей - 1 шт. (біла частина)

Вершки - 50 мл

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Коріандр - 1 ч. ложка насіння

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Сіль морська - 1 щіпка

Directions

1Духовку попередньо розігріти до 180°C.

2Картоплю очистити та нарізати маленькими кубиками, цибулю порей - кільцями.

3Розігріти в сковороді 1 ч. ложку оливкової олії та вершкового масла, покласти цибулю, картоплю і обсмажити до золотистої скоринки.

4Насіння коріандру розчавити плоскою стороною ножа. Бринзу нарізати на невеликі шматочки.

5Яйця з'єднати з вершками, посолити, поперчити та збити міксером. Додати коріандр, шматочки бринзи, перемішати.

6Невеликі формочки змастити оливковою олією, покласти в них солодку картоплю з пореєм, залити яєчною масою і поставити в розігріту духовку на 10‑15 хвилин.

Дієта для підвищення імунітету

00:00