Печериці, смажені з помідорами та перцем страви з грибів низькокалорійне 3 Грудня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 4 порції Ingredients Печериці - 200 г Помідори - 2 шт. Перець солодкий - 2 шт. Цибуля - 1 шт. Кріп - 1 пучок зелені Петрушка - 1 пучок зелені Олія - 50 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Печериці нарізати четвертинками. Цибулю очистити і нашаткувати. Помідори нарізати кружальцями. Солодкий перець очистити і нарізати тонкими смужками. Зелень петрушки та кропу подрібнити. 2Цибулю спасерувати на 25 мл олії. 3Додати печериці, посолити, поперчити, смажити при помішуванні до напівготовності. 4Солодкий перець обсмажити в олії. 5Додати до цибулі та печериць перець разом із помідорами, готувати на середньому вогні 5‑7 хвилин. 6Смажені гриби з овочами розкласти по тарілках і посипати рубаною зеленню. 00:00 Nutrition Facts Calories130 ккал