Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Печериці, смажені з помідорами та перцем

    

3 Грудня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Печериці - 200 г

Помідори - 2 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Кріп - 1 пучок зелені

Петрушка - 1 пучок зелені

Олія - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Печериці нарізати четвертинками. Цибулю очистити і нашаткувати. Помідори нарізати кружальцями. Солодкий перець очистити і нарізати тонкими смужками. Зелень петрушки та кропу подрібнити.

2Цибулю спасерувати на 25 мл олії.

3Додати печериці, посолити, поперчити, смажити при помішуванні до напівготовності.

4Солодкий перець обсмажити в олії.

5Додати до цибулі та печериць перець разом із помідорами, готувати на середньому вогні 5‑7 хвилин.

6Смажені гриби з овочами розкласти по тарілках і посипати рубаною зеленню.

00:00

Nutrition Facts

Calories130 ккал