шашлик
шашлик

Шашлик з курячих шлуночків

    

27 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Курячі шлуночки - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 100 г

Лимон - 1 шт.

Зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Попередньо очищені шлуночки ретельно помити, обсушити та скласти в емальовану каструлю, посолити, поперчити, змішати з нарізаною цибулею та лимонним соком. Дати постояти в холодному місці 1 годину.

2Після нанизати шлуночки на шампури й обсмажити над розжареним вугіллям до готовності, часто повертаючи.

3Потім скласти шлуночки в каструлю, на дно якої укладена маринована цибуля, закрити кришкою і потомити на повільному вогні ще 20‑30 хвилин.

4Подавати до столу з зеленню і свіжими овочами.

00:00