155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Борошно универсальне – 2 склянки
Розпушувач с низьким вмістом натрію – 1 ст. ложка
Масло вершкове несолоне – 6 ст. ложок
Молоко – 1 склянка
Directions
1Змішати борошно та розпушувач для тіста. Порізати масло на маленькі шматочки та покласти у борошно. За допомогою двох ножів, блендера, кухонного комбайна або пальців перемішати борошно та масло. Додати молоко і ретельно перемішати.
2Покласти тісто на трошки посипану борошном дошку та місити 1 хвилину. Тісто має бути рівномірно м'яким, однорідним за консистенцією.
3Посипати пальці борошном. Порізати тісто на шматочки 5‑8 см і скачати з них кульки.
4Розкласти кульки на змащене маслом і посипане борошном деко та трошки придавити, щоб надати їм сплюснуту форму. Перед випічкою охолоджувати в морозилці мінімум 30 хвилин. Поки печиво охолоджується, розігріти духовку до 230°C.
5Випікати печиво на верхній решітці в духовці приблизно 15 хвилин, доки воно не стане коричневим.