Крем-брюле
Крем-брюле

Крем-брюле

  

1 Вересня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Молоко - 500 мл

Цукор - 1 ч. ложка + 10 шматочків

Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка

Яйця - 2 білки

Желатин - 1 ч. ложка

Directions

1Желатин замочити в невеликій кількості холодної кип'яченої води та залишити на 1 годину для набухання.

2Потім розпустити його на водяній бані до повного розчинення.

3Шматочки цукру покласти в алюмінієву каструльку, трохи змочити водою і на невеликому вогні розплавити до світло-коричневого кольору.

4Потім влити ще 0,5 склянки води і трохи проварити.

5Картопляний крохмаль і цукор розвести в молоці, поставити на вогонь і при постійному помішуванні довести до кипіння. Після цього додати в суміш палений цукор, збиті білки та обережно перемішати разом із розпущеним желатином.

6Крем розкласти в формочки та поставити в холодильник для застигання.

00:00