111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Молоко - 500 мл
Цукор - 1 ч. ложка + 10 шматочків
Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка
Яйця - 2 білки
Желатин - 1 ч. ложка
Directions
1Желатин замочити в невеликій кількості холодної кип'яченої води та залишити на 1 годину для набухання.
2Потім розпустити його на водяній бані до повного розчинення.
3Шматочки цукру покласти в алюмінієву каструльку, трохи змочити водою і на невеликому вогні розплавити до світло-коричневого кольору.
4Потім влити ще 0,5 склянки води і трохи проварити.
5Картопляний крохмаль і цукор розвести в молоці, поставити на вогонь і при постійному помішуванні довести до кипіння. Після цього додати в суміш палений цукор, збиті білки та обережно перемішати разом із розпущеним желатином.
6Крем розкласти в формочки та поставити в холодильник для застигання.