Крем заварний
Крем заварний

Крем заварний

  ,

10 Червня, 2019

Блины, блинчики, оладьи и оладушки

Ingredients

Молоко - 400 мл

Яйця - 4 шт. + 5 жовтків

Цукор - 200 г

Борошно - 50 г

Ванілін - 5 г або

Ванільний цукор - 10 г

Directions

1Яйця або жовтки розтерти з цукром до білого кольору, всипати борошно, перемішати, влити холодне молоко, поставити на вогонь і нагрівати, помішуючи, доки суміш не закипить.

2Потім зняти з вогню і додати ванілін або ванільний цукор.

3Якщо крем буде використовуватися не одразу, перекласти його в тарілку та посипати цукром, інакше на поверхні утворюється плівка.

00:00