Варення з кульбаб
Варення з кульбаб

Варення з кульбаб

  

22 Лютого, 2019

Лиза. Приятного аппетита! 2012 №5

Ingredients

Квітки кульбаби - близько 200 шт.

Лимон - 1 шт.

Вода - 500 мл

Цукор - 750 г

Directions

1Квітки кульбаби викласти в сито, ретельно промити холодною водою і дати стекти.

2Лимон ретельно вимити, покласти в друшляк, обдати окропом, крупно нарізати та перемішати в каструлі з квітками кульбаби.

3Залити киплячою водою та варити на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи або струшуючи каструлю.

4Зняти з вогню та залишити на 24 години.

5Масу процідити, добре віджати, додати цукор, довести, помішуючи, до кипіння та варити на середньому вогні 30 хвилин.

6Банки та кришки ретельно вимити й обдати окропом.

7Наповнити банки гарячим варенням і одразу ж закрити кришками. Поставити догори дном і дати варенню охолонути.

00:00