Варення з кульбаб консервація 22 Лютого, 2019 Лиза. Приятного аппетита! 2012 №5 Ingredients Квітки кульбаби - близько 200 шт. Лимон - 1 шт. Вода - 500 мл Цукор - 750 г Directions 1Квітки кульбаби викласти в сито, ретельно промити холодною водою і дати стекти. 2Лимон ретельно вимити, покласти в друшляк, обдати окропом, крупно нарізати та перемішати в каструлі з квітками кульбаби. 3Залити киплячою водою та варити на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи або струшуючи каструлю. 4Зняти з вогню та залишити на 24 години. 5Масу процідити, добре віджати, додати цукор, довести, помішуючи, до кипіння та варити на середньому вогні 30 хвилин. 6Банки та кришки ретельно вимити й обдати окропом. 7Наповнити банки гарячим варенням і одразу ж закрити кришками. Поставити догори дном і дати варенню охолонути. 00:00