Кекс великодній солодка випічка Великдень, духовка, святкове 16 Лютого, 2020 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Яйця - 5 шт. Борошно - пропорційно вазі яєць Цукор - пропорційно вазі яєць Масло вершкове - пропорційно вазі яєць Пекарський порошок - 1 ст. ложка Коньяк, спирт, горілка або ром - 2 ст. ложки Горіхи, родзинки або сушений чорнослив - 200 г Мармелад Лимон - цедра Ванільний цукор Сухарі панірувальні Directions 1Зважити яйця, взяти таку ж кількість борошна, цукру та вершкового масла. 2У мисці (краще глиняній) збити масло, додаючи по одному жовтку (білки скласти окремо), цукор і борошно, змішане з пекарським порошком. Додати натерту цедру лимона, алкоголь і збиті в тугу піну білки. Обережно перемішати. 3Викласти тісто у вузьку довгу форму, змащену жиром і посипану панірувальними сухарями. Випікати близько 45 хвилин при 180°С. 00:00