Баклажани з часником і зеленню
Баклажани з часником і зеленню

Баклажани з часником і зеленню

  ,     

14 Березня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Часник - 7‑8 зубчиків

Цибуля зелена - 150 г

Олія - 1 склянка

Кріп - 1 пучок зелені

Петрушка - 1 пучок зелені

Базилік - 1 пучок зелені

Кінза - 1 пучок зелені

Сіль

Directions

1Баклажани нарізати уздовж скибочками, посолити, витримати 20‑30 хвилин, промити й обсушити.

2Обсмажити баклажани на олії.

3Зелень дрібно порубати, з'єднати з дрібно нарізаною цибулею та часником.

4Суміш укласти на баклажани та згорнути їх трубочкою.

5При подачі оформити зеленню.

00:00