Баклажани з часником і зеленню закуски, овочеві страви грузинська кухня низькокалорійне 14 Березня, 2019 Грузинская кухня (Семь поварят) Ingredients Баклажани - 1 кг Часник - 7‑8 зубчиків Цибуля зелена - 150 г Олія - 1 склянка Кріп - 1 пучок зелені Петрушка - 1 пучок зелені Базилік - 1 пучок зелені Кінза - 1 пучок зелені Сіль Directions 1Баклажани нарізати уздовж скибочками, посолити, витримати 20‑30 хвилин, промити й обсушити. 2Обсмажити баклажани на олії. 3Зелень дрібно порубати, з'єднати з дрібно нарізаною цибулею та часником. 4Суміш укласти на баклажани та згорнути їх трубочкою. 5При подачі оформити зеленню. 00:00