кульки з риби та картоплі
кульки з риби та картоплі

Кульки рибні

  ,   

26 Лютого, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Риба - 300 г філе

Картопля - 300 г пюре

Хліб - 100 г черствої булки або батона

Яйця - 1 шт.

Молоко - 2/3 склянки

Сухарі панірувальні - 0,5 склянки

Салат - листя для декору

Петрушка - зелень для декору

Олія для обсмажування

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Булку або батон розмочити в молоці, з'єднати з рибним філе та пропустити через м'ясорубку. Рибний фарш ретельно перемішати з картопляним пюре, посолити, поперчити.

2Сформувати невеликі кульки, вмочити кожну в суміш з молока (2 ст. ложки) та сирого яйця і запанірувати в сухарях.

3Обсмажити у великій кількості олії.

4Готові кульки викласти на тарілку та прикрасити листям салату і дрібно нарізаною зеленню петрушки.

00:00