зелений горошок картопля морква огірок маринований селера яблуко яйце
зелений горошок картопля морква огірок маринований селера яблуко яйце

Салат французький (овочевий)

    

17 Січня, 2020

200 салатов для похудения (Готовим - едим - худеем)

Ingredients

Картопля - 100 г

Зелений горошок консервований або свіжий - 50 г

Морква - 1 шт.

Селера - 1 корінь

Огірки мариновані - 2 шт.

Яблука - 1 шт.

Майонез низькокалорійний - 3‑4 ст. ложки або

Соус тартар - 200 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 50 г

ДЛЯ СОУСУ ТАРТАР:

Майонез - 80 г

Гірчиця готова - 10 г

Сметана - 50 г

Вино біле столове - 100 мл

Огірки мариновані дрібнорубані - 50 г

Directions

1Відварити картоплю в мундирі, очистити і нарізати дрібними кубиками.

2Моркву та селеру очистити, нарізати кубиками та потушкувати у вершковому маслі разом із горошком.

3Зварене круто яйце, мариновані огірки та очищене яблуко нарізати дрібними кубиками.

4Все перемішати і заправити майонезом або соусом тартар.

00:00