Кефір (кисляк, сметана, йогурт, кисле молоко або вершки) - 200 г
Яйця - 1 шт.
Сода або розпушувач - 0,5 ч. ложки
Кориця - 1 щіпка
Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка
Directions
1ТІСТО: Яйце розбити, збити з цукром і розтопленим вершковим маслом. До суміші поступово додати кисляк, потім розпушувач і борошно. Все ретельно перемішати до однорідної маси, що нагадує густу сметану.
2Готове тісто вилити у форму, попередньо посипану панірувальними сухарями.
3Яблука очистити від шкірки та серцевини, нарізати кубиками, викласти рівномірно на тісто, посипати цукром і корицею. Яблука можна замінити ревенем, сливами, бананами, полуницею, вишнею, мандаринами та іншими фруктами
4Випікати в духовці, розігрітій до 180°С, 30‑40 хвилин.