Соус із хроном
Соус із хроном

Соус-хрін / Соус із хрону

  

2 Грудня, 2019

  • 250 блюд из картофеля
  • Вкусные котлеты

Ingredients

Хрін - 450 г / 250 г

Вода - 2 склянки / 1 склянка окропу

Оцет - 1 склянка (столовий) / 10 г

Цукор - 1 ст. ложка / 10 г

Сіль - за смаком / 10 г

Квас буряковий (за бажання)

Буряк варений (за бажання)

Сметана (за бажання)

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Хрін промити, очистити від шкірки і натерти на дрібній тертушці.

2Додати сіль, цукор, оцет і воду та перемішати. Можна приготувати і зі сметаною, зменшивши кількість оцту за смаком, або з вареним буряком, натертим на дрібній тертушці.

3Зберігати у глиняному або керамічному посуді.

ВАРІАНТ 2:

1Хрін ретельно промити і залити холодною водою на 5 годин.

2Потім очистити, вимити і натерти на дрібній тертушці.

3Натертий хрін залити 1 склянкою окропу і охолодити.

4Потім додати оцет, цукор і сіль. Можна приправити буряковим квасом.

5Зберігати закритим в посуді, що не окислюється.

00:00