Желе з курагою та вином
Желе з курагою та вином

Желе з курагою та вином

    ,

19 Червня, 2019

Готовим в микроволновке (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Курага - 250 г

Вода - 500 г

Цукор - 2 ст. ложки

Желатин - 2 ст. ложки

Вино біле сухе - 1 склянка

Лимон - 4 ст. ложки соку

Цукор ванільний - 1 ч. ложка

Directions

1Желатин замочити в холодній кип'яченій воді до набрякання.

2Курагу залити водою, посипати цукром, ванільним цукром і готувати в мікрохвильовці під кришкою 8 хвилин при повній потужності, періодично перемішуючи.

3Потім ввести желатин і розпустити його. Влити вино та лимонний сік, перемішати.

4Масу розлити у формочки й охолоджувати до застигання.

5Перед подачею формочки з желе занурити на кілька секунд в гарячу воду та викласти желе на тарілки. Оформити дольками абрикосів.

ЧАС: 1 година + охолодження

00:00