111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Волоські горіхи - 200 г ядер
Бульйон курячий - 2 склянки
Цибуля - 2 шт.
Яйця - 3 жовтки
Кінза - 3 ст. ложки
Оцет винний 3% - 0,5 склянки
Часник - 4 зубчики
Сіль
Directions
1Горіхи, дрібно нарізану кінзу, сіль стовкти разом, розвести винним оцтом, потім бульйоном, додаючи і те й інше поступово та весь час розмішуючи.
2Потім додати дрібно нарізану цибулю, прокип'ятити близько 10 хвилин і зняти з вогню.
3Ретельно збити яєчні жовтки, розвести їх поступово декількома ложками теплим, але не гарячим соусом, а потім так само поступово вливати цю суміш в соус, безперервно розмішуючи його, щоб запобігти згортанню яєць.
4Цим соусом зазвичай обливають смажену індичку або курку.