Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании
Ingredients
Борошно пшеничне - 2 склянки
Молоко - 2 склянки
Яйця - 3 шт.
Масло вершкове - 100 г
Вершки - 1 склянка
Цукор - 2 ст. ложки
Сіль
Начинка
Яблука
Груші
Гарбуз
Кабачки
Полуниця
Ягоди
Directions
1Всипати в миску борошно, додати розтерті цукром і сіллю жовтки, влити вершки і все добре розмішати, щоб не було грудочок. Влити молоко, додати розм'якшене масло, збити білки і знову все добре розмішати.
2Спекти млинці і, змащуючи маслом, скласти стопкою.
3НАЧИНКА: Зварити цукровий сироп і в ньому при слабкому кипінні варити плоди. Час варки залежить від виду плодів і ягід. ЯБЛУКА та ГРУШІ без шкірки та насіннєвого гнізда, нарізані кубиками, варити в сиропі 15‑20 хвилин, ГАРБУЗ і КАБАЧКИ - на 5‑10 хвилин довше. Для начинки можна використовувати також ПОЛУНИЦЮ й інші ЯГОДИ, але варити їх в сиропі не більше 5‑10 хвилин.
4Розм'якшені кубики акуратно викласти на середину млинця та загорнути «конвертиком». Укласти млинці на розігріту, змащену маслом сковороду і злегка обсмажити.