Млинці з грибами
Млинці з грибами

Млинці з печерицями

  ,

18 Січня, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно млинцеве - 100 г

Молоко - 400 мл

Яйця - 1 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 100 г

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Печериці - 200 г

Сметана - 50 г

Масло вершкове - 50 г

Кріп - зелень

Сіль

Directions

1Вилити молоко, додати яйце, цукор, сіль і борошно. Добре перемішати, щоб не було грудочок, до консистенції рідкої сметани, краще міксером.

2Випікати млинці на розігрітій сковорідці, додаючи щоразу по невеликому шматочку вершкового масла.

3НАЧИНКА: Гриби дрібно порізати й обсмажити на вершковому маслі, додавши сметану. Коли гриби будуть готові, додати дрібно нарізану зелень кропу та перемішати.

4У центр кожного млинця покласти по 1 ст. ложці начинки та загорнути.

00:00