Млинці з грибами та капустою / з капустою та грибами
млинці, оладки, сирники, страви з грибів
5 Січня, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий
100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Prep: 1 hr
- Cook: 50 mins
- Yields: 10 шт.
Ingredients
Млинці тонкі - 10 шт. або
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Борошно - 360 г
Молоко - 500 мл
Яйця - 3 шт.
Вода - 250 мл
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Олія для смаження
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Капуста - 300 г
Гриби сушені - 30 г
Цибуля - 1 шт.
Яйця - 2 шт.
Кріп - 2 гілочки
Сіль
Перець чорний свіжомелений
Олія - 2 ст. ложки для смаження
Directions
1Збити яйця з сіллю та цукром, влити половину молока, всипати борошно, перемішати. Поступово додати молоко та воду, вимісити тісто.
2Спекти 10 млинців на розпеченій сковороді, змащеній олією.
3Залити гриби холодною водою, відставити на 1 годину. Віджати, нарізати соломкою.
4Відварити яйця (7 хвилин після закипання води), очистити, дрібно порубати.
5Нарізати очищену цибулину кубиками, нашаткувати капусту.
6Обсмажувати цибулю на олії 2 хвилини.
7Додати гриби, смажити ще 2 хвилини.
8Викласти капусту, посолити, поперчити, перемішати. Накрити кришкою, тушкувати 20 хвилин, періодично помішуючи.
9Викласти вміст сковороди в окрему ємність, додати яйця і рубаний кріп, перемішати.
10Викласти трохи начинки на кожен млинець, згорнути конвертом.
11Обсмажити на олії з обох боків до рум'яної скоринки.