Млинці з грибами та капустою
Млинці з грибами та капустою

Млинці з грибами та капустою / з капустою та грибами

  ,

5 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий
100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 10 шт.

Ingredients

Млинці тонкі - 10 шт. або

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 360 г

Молоко - 500 мл

Яйця - 3 шт.

Вода - 250 мл

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Олія для смаження

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Капуста - 300 г

Гриби сушені - 30 г

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Кріп - 2 гілочки

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Олія - 2 ст. ложки для смаження

Directions

1Збити яйця з сіллю та цукром, влити половину молока, всипати борошно, перемішати. Поступово додати молоко та воду, вимісити тісто.

2Спекти 10 млинців на розпеченій сковороді, змащеній олією.

3Залити гриби холодною водою, відставити на 1 годину. Віджати, нарізати соломкою.

4Відварити яйця (7 хвилин після закипання води), очистити, дрібно порубати.

5Нарізати очищену цибулину кубиками, нашаткувати капусту.

6Обсмажувати цибулю на олії 2 хвилини.

7Додати гриби, смажити ще 2 хвилини.

8Викласти капусту, посолити, поперчити, перемішати. Накрити кришкою, тушкувати 20 хвилин, періодично помішуючи.

9Викласти вміст сковороди в окрему ємність, додати яйця і рубаний кріп, перемішати.

10Викласти трохи начинки на кожен млинець, згорнути конвертом.

11Обсмажити на олії з обох боків до рум'яної скоринки.

00:00