100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 40 mins
Yields: 3 порції
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Молоко - 500 мл
Борошно - 400‑450 г
Яйця - 2 шт.
Сіль - 1 ч. ложка
Сода гашена - 0,25 ч. ложки
Цукор - 1 ч. ложка
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Олія для смаження
ДЛЯ ПРИПІЧКИ:
Гарбуз - 200 г
Цукор коричневий - 4 ст. ложки
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Вершки збиті
Цукрова пудра
Кориця - 1 паличка
Directions
1Збити яйця в піну, посолити, додати цукор, гашену соду. Перемішати. Додати в яєчну суміш вершкове масло, перемішати до однорідної консистенції.
2Тонкою цівкою влити молоко, розмішати і поступово всипати борошно, не припиняючи перемішувати. Тісто повинно мати консистенцію кефіру середньої жирності.
3ПРИПІЧКА: Натерти гарбуз на великій тертці. Змішати з коричневим цукром.
4Для кожного млинця виливати тісто на розпечену сковороду з олією, зверху одразу ж викладати гарбуз з цукром. Смажити по 2 хвилини з кожного боку.