Млинці з фореллю та брокколі млинці, оладки, сирники, страви з риби 6 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 10 шт. Ingredients Млинці тонкі - 10 шт. Форель слабосолена - 300 г Брокколі- 250 г Цибуля шалот - 1 шт. Часник - 2 зубчики Вершки 33% - 150 мл Кедрові горішки - 1 ст. ложка Петрушка - 2 гілочки Мускатний горіх - 1 щіпка Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова - 1 ст. ложка для смаження Directions 1Варити брокколі в підсоленій киплячій воді 5 хвилин. 2Нарізати форель кубиками 1х1 см. 3Очистити цибулю, нарізати дрібними кубиками. Очистити часник, дрібно порубати. 4Розігріти в сковороді оливкову олію, викласти цибулю та часник, обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, 2 хвилини. 5Додати брокколі, обсмажувати ще 1 хвилину. 6Влити вершки. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх і тушкувати на слабкому вогні під кришкою 5 хвилин. 7Дрібно посікти петрушку. Додати в сковороду рибу, кедрові горіхи, зелень, перемішати. 8Розподілити начинку на половині кожного млинчика, скласти млинці в два шари, а потім в чотири. 9Подавати негайно. 00:00