Млинці з фореллю та брокколі
Млинці з фореллю та брокколі

Млинці з фореллю та брокколі

  ,

6 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 10 шт.

Ingredients

Млинці тонкі - 10 шт.

Форель слабосолена - 300 г

Брокколі- 250 г

Цибуля шалот - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Вершки 33% - 150 мл

Кедрові горішки - 1 ст. ложка

Петрушка - 2 гілочки

Мускатний горіх - 1 щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова - 1 ст. ложка для смаження

Directions

1Варити брокколі в підсоленій киплячій воді 5 хвилин.

2Нарізати форель кубиками 1х1 см.

3Очистити цибулю, нарізати дрібними кубиками. Очистити часник, дрібно порубати.

4Розігріти в сковороді оливкову олію, викласти цибулю та часник, обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, 2 хвилини.

5Додати брокколі, обсмажувати ще 1 хвилину.

6Влити вершки. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх і тушкувати на слабкому вогні під кришкою 5 хвилин.

7Дрібно посікти петрушку. Додати в сковороду рибу, кедрові горіхи, зелень, перемішати.

8Розподілити начинку на половині кожного млинчика, скласти млинці в два шари, а потім в чотири.

9Подавати негайно.

00:00