Паста «Бон Апетит» бутерброди, закуски вегетаріанське 10 Вересня, 2019 Веганский ужин. Сборник рецептов из мастер-класса Cook: 10 mins Yields: 30 порцій Ingredients Авокадо - 2 шт. Олія оливкова - 5 ст. ложок Перець чорний мелений - 1 ч. ложка Сіль дрібна - 0,5 ч. ложки Хрін «Столовий» - 170 г Хліб чорний - 1 буханець Directions 1Очистити авокадо від шкірки, обережно розрізати навпіл і витягнути кісточку. 2Покласти авокадо блендер і дрібно перемолоти або перетерти у кашку. 3У кашку з авокадо вилити баночку хрону, додати сіль, чорний перець, оливкову олію і ретельно перемішати. 4Намастити пасту рівним шаром на шматочок чорного хлібця. 5Зберігати пасту в холодильнику в закритій тарі - інакше паста вивітрюється і темнішає. Термін зберігання 7 днів. 00:00