Паста «Бон Апетит»
Паста «Бон Апетит»

Паста «Бон Апетит»

  ,   

10 Вересня, 2019

Веганский ужин. Сборник рецептов из мастер-класса

  • Cook: 10 mins
  • Yields: 30 порцій

Ingredients

Авокадо - 2 шт.

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Сіль дрібна - 0,5 ч. ложки

Хрін «Столовий» - 170 г

Хліб чорний - 1 буханець

Directions

1Очистити авокадо від шкірки, обережно розрізати навпіл і витягнути кісточку.

2Покласти авокадо блендер і дрібно перемолоти або перетерти у кашку.

3У кашку з авокадо вилити баночку хрону, додати сіль, чорний перець, оливкову олію і ретельно перемішати.

4Намастити пасту рівним шаром на шматочок чорного хлібця.

5Зберігати пасту в холодильнику в закритій тарі - інакше паста вивітрюється і темнішає. Термін зберігання 7 днів.

00:00